Lars Åges tanker

Politikk og teknologi

Ny funksjonalitet på Wikimedia-wiki: Utkast

| 0 kommentarer

Har i løpet av helga fått oversatt den nye utvidelsen til MediaWiki som er utviklet av Trevor Parscal, nylig ansatt utvikler hos Wikimedia Foundation.

Utvidelsen gjør at alt du skriver lagres i et «utkast» hvert 2. minutt, og om det skulle skje noe med PCen din (eller det ytterst skjeldne «brukerfeil»), så vil du få opp utkastet fra forrige gang du var inne å redigerte på artikkelen når du prøver å redigere artikkelen igjen.

Et veldig bra initativ fra Foundation, som forhåpentligvis vil hjelpe litt for frustrerte skribenter. Kan jo samtidig nevne at Wikimedia Foundation har fått nesten $900 000, for å gjøre MediaWiki mer brukervennlig. Mye morsomt som kan komme ut av dette i løpet av året 😉

Legg igjen en kommentar

Påkrevde felter er merket *.