Lars Åges tanker

Politikk og teknologi

Fått meg ny netbook

| 0 kommentarer

Kom tilfeldigvis over et greit tilbud på netbook i romjula, og har nå (endelig) fått tak i den. Det er en DELL Inspirion mini, med bl.a. 160GB disk, greit tastatur, 10,1” skjerm, 1,6GHz Atom-prosessor og 1GB RAM (men RAMen tror jeg må oppgraderes…).

Tenkte jeg skulle ta å forsøke å lære meg å bruke litt nyere Windows og Office-versjoner også, siden jeg hverken har prøvd Vista eller Windows 7 ennå, og har brukt OpenOffice som eneste kontorstøttesystem siden ~ 2004. Har fått inn Windows 7 nå, og har installert Office 2007 og Visio 2007 (beste produktet Microsoft noensinne har kjøpt er Visio!).

Nå sitter jeg å tester litt på Windows Live Writer for å skrive blogg-innlegg, og får vel teste litt på Office i løpet av kvelden.

Legg igjen en kommentar

Påkrevde felter er merket *.