Lars Åges tanker

Politikk og teknologi

Pugging til eksamen — CCNA

| 0 kommentarer

Jau. Sitter nå hjemme, og skal øve meg til CCNA-eksamen som jeg skal opp til på fredag. Litt slitsomt å måtte gå igjennom ting som er så basic som det her, men, må lese det uansett, for mye er så enkelt at jeg aldri har tenkt over det engang.

Er noen år siden jeg har pugga så mye for en prøve (tror ikke jeg brukte så mye tid på å forberede meg til fagprøven min, for ikke å snakke om når jeg gikk på skolen som jeg stort sett kom meg igjennom ved å lese boka fra perm til perm i begynnelsen av skoleåret, og så ikke røre den omtrent før jeg leverte den inn/solgte den). Satser på at jeg greier å stå på første forsøk, for ikke søren om jeg har tid til å ta prøven på nytt 😛

Legg igjen en kommentar

Påkrevde felter er merket *.