Lars Åges tanker

Politikk og teknologi

Et nytt år har kommet

| 0 kommentarer

Et nytt år, og nye muligheter. Mange bruker nyttår til å gi forsetter, som å slanke seg, slutte å røyke, drikke så mye alkohol eller brus, og slike ting; jeg tror jeg gjør det motsatte.

Var hjemme hos mamma og pappa på julaften, og veide meg litt, og oppdaget at jeg siden jeg flytta hjemmefra har gått ned 5 kilo; ukontrollert. Det var omtrent samtidig som jeg fikk matallergi-diagnosene mine (egg, melk og hvete), noe som vil si at jeg har måttet legge opp spisevanene mine drastisk, og det har blitt lite variert mat.

Nyttårsforsettet mitt er derfor:

  • Finne mer variert mat jeg tåler (og greier jeg å finne noe junkfood jeg kan spise, så gjerne det!)
  • Spise mer

Godt nyttår alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Påkrevde felter er merket *.