Lars Åges tanker

Politikk og teknologi

Tester iPad for elektroniske sakspapirer til politikere

| 0 kommentarer

Driver å tester ut iPad for tiden, for muligens å bruke for elektronisk utsending av saksdokumenter for politikerne i kommunen, og må si meg veldig fornøyd. Den er god å jobbe på (med det unntaket at jeg kunne tenke meg et ordentlig tastatur for å kjenne/føle tastene, og dermed skrive fortere), har en god skjerm, god levedtid på batteriet, kjapp på surfing (i hvertfall på trådløst). Den er også mye bedre å kunne ha med seg inn i møter enn en bærbar PC.

For å få den til å fungere slik jeg ser for meg at løsningen bør fungere, så bør vi derimot ha inn noen ting:
* støtte for PDF med mulighet til å gjøre egne endringer (merke tekst som er viktig f.eks.)
* støtte for at politisk sekretariat kan laste opp dokumenter direkte til brettene (slik at man ikke behøver å overlate til brukeren å lagre et vedlegg fra en epost et eller annet sted på brettet. Mange greier ikke å lage en ordentlig mappestruktur som fungerer, eller å lagre dokumentet i stedenfor å åpne).
* ordning med remote wipe.

Alt dette tror jeg at bør være mulig å få til med iPad/iPad2, så dette tror jeg kan bli et spennende prosjekt å jobbe videre med.

(dette innlegget var egentlig mest for å teste blogging fra iPaden…)

Legg igjen en kommentar

Påkrevde felter er merket *.