Lars Åges tanker

Politikk og teknologi

Mye som skjer nå gitt. Snart GlobeLAN :D

| 0 kommentarer

Ja, i dag er det onsdag, og fredag begynner GlobeLAN 13. Som vanlig blir det nok å gjøre i innspurten, selv om jeg offisielt sett ikke har noe ansvar denne gangen (kommer jeg noensinne til å faktisk ikke ha noe ansvar på GL?). Håpet mitt har i hvertfall vært en god stund at jeg kunne fått konsentrert meg på organisasjonen, og overlate selve arrangementene til andre.

Ingen organisasjon har gått av at samme personen sitter med alt for mye makt. Det hindrer nytenkning, og utvikling. Jeg er ikke perfekt, og at alle skal være avhengig av meg blir feil. Jeg blir sliten av å tenke på det….

GL13 blir litt spesielt siden det er såpass mange som er helt nye, og ting har ikke gått helt på skinner ennå. Ting tar litt tid, så litt må jeg hjelpe til, men tror nok at GL13 går bra. Mange nye gode ideer som har kommet, og tror nok bare folket får litt tid på seg, så går alt mye bedre til GL14. Erfaringene fra arrangering av første LANet i samarbeid er nok gode å ta med seg, og så blir alt perfekt neste gang (men som jeg nevnte tidligere, ingen er perfekte, så det går ann å bli bedre til GL15 også :P).

Jaja. Mye å tenke på for tiden. GL nærmer seg, mye nytt ansvar på jobben (but hey, gikk opp i lønn fra og med forrige uke, så klager ikke), og sliter fortsatt med kroppen. Hersens allergi. Satte meg ned og programmerte litt i går. Ikke programmert noe særlig siden mai, så veldig fornøyd med det jeg fikk gjort. Morsomt å se at man skaper ting, og kan følge utviklingen 😀

Menmen, nok av tanker ut av mitt hode. Lykke til GL13-arrangører, og så får jeg vel ikke tid til å henge på PCen på en ukes tid (og jeg digger det hver gang 😉

Legg igjen en kommentar

Påkrevde felter er merket *.