Lars Åges tanker

Politikk og teknologi

Nye arrangementer, nye tanker

| 0 kommentarer

Dessverre har det blitt lenge siden forrige GlobeLAN, i hovedsak på grunn av manglende lokaler og ombygging på Nøtterøy VGS som vi har brukt en god del år. Vi har derimot fått lov til å låne lokalene til Thor Heyerdahl VGS i Larvik helgen 22. til 24. mai. Hvis man ser på medlemsmassen i GlobeORG, så viser det ganske tydelig at flesteparten av deltagerne kommer fra nærområdet rundt der vi arrangerer. I 2008 hadde vi 185 medlemmer, hvorav 64 kom fra Nøtterøy kommune, 32 fra Tønsberg, 10 fra Tjøme, 16 fra Stokke, 5 fra Re, 12 fra Horten, 11 fra Sandefjord og 1 fra Larvik. Totalt 151 medlemmer kommer fra Vestfold, og størsteparten kommer fra Tønsberg og Nøtterøy, som er de nærmeste kommunene til der vi arrangerer.

Når vi nå skal arrangere helt avgårde til Larvik, så er det usannsynlig at vi kommer til å få de «gamle» deltagerne våre med oss. Vi har derfor valgt å ta et nytt navn, og forsøke å tenke helt nytt på hvilken profil vi ønsker å ha, men uansett hvordan vi ser på det, så er det sannsynlig at mesteparten av deltagerne våre kommer til å komme fra Larvik og kommunene rundt. Foreløpig er det kun navnet LarvikLAN som er bestemt, og vi endel idédugnader på nye ting vi kan gjennomføre. Mye man kan gjøre hvis man ikke hekter seg opp i «sånn har vi gjort det før», og håper at LarvikLAN virkelig kan bli bra =)

Legg igjen en kommentar

Påkrevde felter er merket *.