Lars Åges tanker

Politikk og teknologi

Da var man tilbake på Wikipedia-arbeidet

| 0 kommentarer

Har blitt en hektisk valgkamp, og deilig å komme tilbake å få jobbet litt på Wikipedia (jeg har jo fulgt med på alt som har skjedd siden juni, men har ikke skrevet eller gjort så mye).

Begynte i forrige uke å jobbe litt med å lage litt stubber om viktige personer innen data; mer konkret har jeg oversatt noen artikler fra en:category:Computer pioneers. Lagde meg først en SQL-spørring på Toolserver som søkte etter artikler som manglet, men har nå gjort det om til et verktøy jeg har lagt ut på http://toolserver.org/~laaknor/catiwsuggest.php, og den kan brukes til å søke igjennom alle kategorier som inneholder søkeordet, og som ikke har interwiki til no.wikipedia

Listen som genereres er sortert på antall interwiki-lenker som finnes på artikkelen, slik at de artiklene som ligger øverst burde være «viktigst» å få fikset.

Tar gjerne i mot tilbakemeldinger på hvordan verktøyet fungerer. Har også planer om å legge inn støtte for å ta fra hvilket som helst språk, mot et hvilket som helst annet språk, men det får heller komme senere. Nå vil jeg skrive litt artikler 😉

Legg igjen en kommentar

Påkrevde felter er merket *.