Lars Åges tanker

Politikk og teknologi

Åtte og et halvt år er nok!

| 0 kommentarer

Jeg har tenkt på det lenge, og forrige helg bestemte jeg meg endelig for å slutte som (til og fra) hovedansvarlig for GlobeLAN og styreleder i GlobeORG. Det har blitt mye moro oppigjennom årene, men spesielt de siste to årene har det blitt vanskeligere for meg å gjøre en god jobb, i tillegg til at jeg har blitt opptatt i endel andre organisasjoner også. Når jeg tenker tilbake på det nå, så er det litt morsomt at det var på Landstinget til Hyperion i 2009 at jeg endelig bestemte meg for å trekke meg, når det i utgangspunktet var Inge Carléns valgtale på Landstinget i 2005 eller 2006, om at ingen organisasjon har godt av en leder som sitter for lenge, som fikk meg til å virkelig planlegge min egen avgang.

Jeg varslet valgkomitéen og endel sentralt tillitsvalgte om at jeg planlegger å gå av på neste årsmøte, og at jeg håpet at noen andre ville ta over etter meg, slik at GlobeLAN (og LarvikLAN som vi startet opp i våres) kunne fortsette. Dette har nå medført masse forskjellige folk som har lyst til å gjøre en innsats, og som har masse bra idéer for hvordan ting kan drives videre.

Til de av dere som ikke har fått med dere dette før nå; bli med på årsmøtet til GlobeORG i 2009 (sted og dato kommer så fort vi har funnet ut av det selv), og vær med å ta styringa på hva GlobeORG skal gjøre fremover. Nå har du sjansen til å være med å forme organisasjonen for de neste årene!

Legg igjen en kommentar

Påkrevde felter er merket *.