Lars Åges tanker

Politikk og teknologi

Den beste perioden i mitt liv er over

| 0 kommentarer

Jeg glemmer aldri maidagen 2001 når jeg fikk spørsmålet om å være med å arrangere et LAN. Den dagen forandret livet mitt, og på den måten har også jeg forandret  mange andres liv oppigjennom årene (forhåpentligvis til det bedre, eller i hvertfall at man har fått litt underholdning i en ellers trist hverdag). Det var ikke lett for meg å bestemme meg for at jeg ville gå av som styreleder, etter å ha vært styreleder/hovedansvarlig/suveren diktator igjennom mange år; i dag var endelig dagen her, og jeg har nå ingen offisielle verv igjen i GlobeORG/GlobeLAN. Jeg blir lei meg…

Samtidig er det veldig gøy å se at nye folk tar initativ, og ønsker å bidra til å gjøre det jeg var med å starte, og som jeg har lagt forferdelig mange timer og årsverk i opp igjennom årene, til noe bedre. Folk ønsker å bygge videre på det jeg har skapt og gjøre det bedre. En bedre arv enn det kan jeg ikke etterlate meg for datainteressen i Vestfold og andre steder i landet.

Legg igjen en kommentar

Påkrevde felter er merket *.